Atentat terorist dejucat

Categories: aberaţii
Comments: No Comments
Published on: 09/01/2015

Stimaţi locatari, proprietari sau chiriaşi, lucruri necurate se întâmplă în blocul nostru. Se pare că violenţele care au cuprins Parisul tind să tulbure şi liniştea micuţei, dar inimoasei noastre comunităţi. Seara trecută, doi indivizi au pătruns fraudulos pe teritoriul asociaţiei noastre de proprietari, în scara 2. Doar norocul dumneavoastră şi vigilenţa subsemnatului au făcut ca un dezastru de proporţiile unui atentat terorist să fie dejucat în ultima clipă. Cele două persoane, cu capetele acoperite, au încercat să-şi însuşească, fără scrupule, ficusul de la etajul 1, aflat în îngrijirea familiei Hebdolescu, de la apartamentul 4.

Ţin să precizez că, deşi am ajuns din întâmplare faţă în faţă cu atentatorii, aflându-mă în plin proces de ducere a gunoiului, am reacţionat curajos, folosind toate cunoştinţele mele de luptă împotriva terorismului. Am strigat cât am putut de tare: “Bă, futu-vă muma-n cur, lăsaţi ficusul, chem poliţia!”.

Am profitat din plin de factorul surpriză, de uluiala pe care le-am produs-o şi le-am permis să mă împingă către perete în drumul lor spre ieşire. Deşi lumina era slabă, cred că teroriştii purtau bărbi, iar unul dintre ei a urlat, după ce m-a scuipat: “Ah, hai la bar!”, de unde trag concluzia că erau militanţi islamisto-botanişti, ficusaţi pe plantele decorative.

Am evitat astfel producerea de daune ireparabile scării în care conlocuim paşnic, indiferent de rasă, religie, sex sau apartenenţă politică. Nu este prima oară când aceste fiinţe, nedemne de a fi considerate oameni, atentează la liniştea comunităţii noastre şi la producerea de oxigen, element atât de necesar vieţii. Amintiţi-vă că, în luna mai, la scara 3, locatarii nu au fost la fel de vigilenţi, iar sistemul de securitate a fost penetrat.

ficus compilatie

Atunci, atentatul a avut succes, iar noi, din solidaritate, am avut săptămâni întregi mesajul “Je suis Ficus” pe cutiile poştale, fapt care i-a dat mari bătăi de cap poştaşului. Aşadar, ochii în patru, stimaţi vecini! Nu lăsaţi străinii să intre în scară, acţionaţi cu mult curaj şi nu uitaţi: Noi nu negociem cu teroriştii! Aşa să ne ajute factura la întreţinere!

P.S.: Pentru nesimţitul sau nesimţita care aruncă resturi menajere pe fereastră, acest bloc nu este o cocină, deşi consumăm carne de porc. Aici trăiesc oameni buni, frumoşi şi uniţi împotriva terorismului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Welcome , today is Friday, 21/06/2024